Cos Cumparaturi

One Star Security aduce un concept nou în securitatea constănțeană: „Magazinul de Securitate”

Tot mai multe persoane apelează la companiile de pază și securitate, mai ales în această perioadă grea creată de pandemia de coronavirus, în care activitatea infracțională este în creștere.

La nivelul județului Constanța una dintre cele mai mari și importante este One Star Security, în plus serviciile acesteia fiind solicitate și în alte județe din țară.

Iar pe lista activităților companiei adăugăm și una dintre cele mai importante evenimente de kickboxing din România, OSS Fighters, ce va ajunge în această vară la ediția a șasea, unde One Star Security se ocupă de organizare.

Managerul general al firmei este Marius Gheorghe, iar dacă verificăm site-ul oficial, observăm că printre serviciile oferite se numără gardare transporturi feroviare, pază umană, pază canină, supraveghere video, sisteme de alarmă, securitate pentru evenimente.

Însă, societatea vine cu ceva nou pe piață constănțeană: ”Magazinul de Securitate” care pune la dispoziție sisteme de detecție și alarmare la efracție, sisteme de control acces, videointerfoane, interfoane, sisteme de detecție și alarmare la incendiu.

Marius Gheorghe este de părere că ”Un serviciu de securitate executat cu specialiști și personal calificat a reprezentat un deziderat permanent al societății noastre, astfel încât satisfacția clienților noștri să reprezinte obiectivul principal. Am considerat și vom considera și de aici înainte că satisfacția clientului reprezintă cea mai bună publicitate a serviciilor oferite de societatea noastră”.

Iar pentru că paza canină nu este o activitate des întâlnită în Constanța, One Star Security are în dotare câini special dresați pentru a completa activitatea agenților de Securitate însărcinați cu protejarea unui obiectiv. ”Sigur că este un cost suplimentar, care de multe ori nu se regăsește în tariful practicat și nu este ușor de fiecare dată, însă reprezintă un atuu în executarea unui serviciu de pază efficient”, spune Marius Gheorghe.

Pentru a afla mai multe despre activitatea One Star Security, Marius Gheorghe a acordat un interviu ziarului Focus Press:

”One Star Security acoperă toate domeniile în ceea ce privește securitatea, începând de la pază umană, pază VIP, transport valori, pază canină, monitorizare video prin dispecerat video. Dispeceratul nostru este unul dintre cele mai mari din țară și cel mai mare din Dobrogea, iar pe transporturi facem însoțiri feroviare și lucrăm pe transporturi feroviare doar cu privați.

”Într-o lume în care securitatea personală sau a bunurilor numai este o necesitate de lux, ci una stringentă, One Star Security și-a stabilit ca misiune să devină furnizor degratori de soluții de securitate privată raportându-se în permanență la nevoile clienților noștri, respectându-i intimitatea, libertatea de mișcare și liniștea oferind siguranță deplină. Un serviciu de securitate executat de specialiști și personal calificat a reprezentat un desiderent permanent al societății noastre, astfel încât satisfacția clienților noștri să reprezinte un obiectiv principal.

Într-adevăr cererile au crescut în această perioadă și recomandăm să se apeleze la un serviciu de securitate și recomandăm să se ia în calcul calitate preț, nu doar prețul cel mai mic.

Magazinul de securitate este un showroom mai mult, în care avem o gamă largă de produse de la spray lacrimogen, foarte util de altfel și o gamă largă de produse pentru protecție și pază cum ar fi: bastoane de cauciuc, tonfe, bocanci, genunchiere, căști. Absolut tot ce înseamnă echipamente de pază și protecție.

One Star Security este o societate care are mașini de intervenție în orașul Constanța, ceea ce înseamnă o acoperire foarte mare. Fiecare mașină este cu doi agenți de securitate, dintre care unul chiar înarmat și suntem printre primii care ajung cel mai repede la obiectivul monitorizat.”

Despre dispeceratul pe care îl au în dotare, Marius Gheorge spune că este cel mai performant din Dobrogea: ”Recent am finalizat acest dispecerat, este unul dintre cele mai mari din țară și cel mai mare din Dobrogea. Este de ultimă generație, cu tehnologie foarte avansată și face exact ce face paza umană cu costuri mult mai mici. Reducem costurile cu până la 50-60%, dau un exemplu. Dacă un post de pază uman, costă real, undeva la 17,5 RON pe oră, ajunge undeva la 14-15 mii de lei, reducând patru posturi, reduce practic 10 mii de euro într-o lună, aceste posturi le poți acoperi cu 20 de camera, ceea ce înseamnă că reduce undeva la 8.000 mii de euro aproape, pe lună, într-un an, reducând cu 80 de mii, 90 de mii de euro, o sumă foarte importană chiar și pentru cei care își permit vorbind aici de companiile foarte mari”.

Loredana MIHAI