SERVICII DE paza umana

DOTARI DE TOP PENTRU SIGURANTA TA

Beneficiezi de pachetul complet de servicii de securitate. Iti punem la dispozitie servicii de consultanta, paza protectie Constanta, control acces, patrulare, monitorizare si interventie rapida in Constanta si asiguram configurarea si dezvoltarea sistemului integral de paza.

Siguranta bunurilor si celor apropiati conteaza

Specialistii societatii, pe baza experientei acumulate si a pregatirii in domeniu, pot pune la dispozitia clientilor evaluari ale nevoilor de securitate, studii de fezabilitate si note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate, eficientizarea acestora, avand ca unic scop safisfactia clientilor si respectarea legislatiilor in domeniu.

intr-adevar e cel mai bun prieten al omului

Paza umana la puterea a 2-a

Paza cu caini dresati si antrenati special pentru siguranta ta

Paza cu caini dresati si antrenati special pentru siguranta ta

In cadrul serviciilor de paza protectie Constanta, pe langa dotarile agentilor de securitate, dotari pe care le regasiti in general in majoritatea societatilor de paza, noi va oferim si caini de serviciu, antrenati in cadrul Scolii de Dresaj proprii, din rasele CIOBANESC GERMAN si ROTTWEILER, rezultand cea mai eficienta arma de aparare a bunurilor si proprietatilor clientilor nostri.

SERVICII DE PAZA UMANA

GALERIE FOTO

consecventa si profesionalism

Paza Protectie Constanta

Sedii de firme, obiective publice, economice si industriale

Resedinte particulare, imobile, birouri, scoli, licee

Magazine, depozite, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi

Concerte, spectacole, conferinte, manifestari culturale şi sportive