Cos Cumparaturi

SERVICII DE PAZA UMANA

DOTARI DE TOP PENTRU SIGURANTA TA

Beneficiezi de pachetul complet de servicii de securitate. Iti punem la dispozitie servicii de consultanta, paza protectie Constanta, control acces, patrulare, monitorizare si interventie rapida in Constanta si asiguram configurarea si dezvoltarea sistemului integral de paza.

SIGURANTA BUNURILOR SI CELOR APROPIATI CONTEAZA

Intr-o lume in care securitatea personala sau a bunurilor nu mai este o necesitate de lux ci una stringenta, ONE STAR SECURITY si-a stabilit ca misiune , sa devina un furnizor si integrator de solutii de Securitate private, raportandu-ne in permanenta la nevoile clientului, respectandu-I intimitatea, libertatea de miscare si linistea, oferind siguranta deplina.

Un serviciu de Securitate executat cu specialisti si personal calificat a reprezentat un desiderent permanent al societatii noastre , astfel incat satisfactia clientilor nostri sa reprezinte obiectivul principal. Am considerat si vom considera si de aici inainte ca satisfactia clientului reprezinta cea mai buna publicitate a serviciilor oferite de societatea noastra.

INTR-ADEVAR E CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI

PAZA UMANA LA PUTEREA A 2-A

Câini de lucru CIOBĂNESC GERMAN şi ROTTWEILER foarte bine dresaţi, pentru misiuni de prevenire a efracţiei.

Pe lângă dotările agenţilor de securitate, dotări pe care le regăsiţi în general în majoritatea societăţilor de pază, noi vă oferim şi 30 de câini de serviciu, antrenaţi în cadrul Şcolii de Dresaj proprii, din rasele CIOBĂNESC GERMAN şi ROTIWEILER.
Astfel asigurăm cea mai eficientă armă de apărare a bunurilor şi proprietăţilor clienţilor noştri. Şcoala de Dresaj ONE STAR SECURITY este condusă de dresorul Edis Ichim, cu o practică de peste 6 ani în domeniu şi cu rezultate remarcabile la concursuri naţionale şi internaţionale.

SERVICII DE PAZA UMANA

GALERIE FOTO

CONSECVENTA SI PROFESIONALISM

PAZA PROTECTIE CONSTANTA

Sedii de firme, obiective publice, economice si industriale

Resedinte particulare, imobile, birouri, scoli, licee

Magazine, depozite, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi

Concerte, spectacole, conferinte, manifestari culturale şi sportive