Cos Cumparaturi

SERVICII DE GARDARE TRANSPORTURI FEROVIARE

PROFESIONALISM SI EXPERIENTA

Gardarea transporturilor de bunuri pe calea ferata, prin caracteristicile si specificul sau reprezinta servicii speciale de securitate

SIGURANTA TRANSPORTULUI TAU PE CALEA FERATA

Utilizarea armamentului, a cainilor de serviciu, echipajele mobile de interventie dispuse pe plan national au conferit serviciilor noastre de gardare o nota aparte, apreciata de beneficiarii nostri si recomandata catre principalii transportatori autorizati in domeniu.

Pe căile ferate române sunt transportate anual peste 55,3 milioane de tone de mărfuri, cu un rol major în economia României. Agenții ONE STAR SECURITY se asigură că acest succes este repetat în fiecare zi, an de an.

Activitatea agenților ONE STAR SECURITY implică un nivel înalt de responsabilitate, pentru securizarea transporturilor de marfă pe calea ferată, de la încărcare și până la punctul de destinație.

Agenții de gardare feroviară sunt dotați astfel:

• Tub lacrimogen;
• Stație emisie/recepție SynPTT cu acoperire națională și buton de panică; • Telefon mobil;
• Baston de cauciuc (B1, B2 – tip jandarmerie);
• Pușcă utilitară tip SWAT ASALT (calibru 12mm);
• Uniformă culoare gri, tricou, cască de protecție, veston.

ONE STAR SECURITY, cel mai relevant furnizor de servicii de gardare feroviară din sud-estul Europei, vă oferă oportunități de afaceri unice printr-o abordare operativă bine targetată, la cele mai înalte standarde.

ONE STAR SECURITY este partenerul ideal pentru securitatea afacerii dumneavoastră și pentru construcția unor relații profitabile de lungă durată.

CE NE RECOMANDA ?

PESTE 5 ANI EXPERIENTA

Nu glumim cand e vorba de bunurile tale

Pe căile ferate române sunt transportate anual peste 55,3 milioane de tone de mărfuri, cu un rol major în economia României. Agenţii ONE STAR SECURITY se asigură că acest succes este repetat în fiecare zi, an de an.

Activitatea agenţilor ONE STAR SECURITY implică un nivel înalt de responsabilitate, pentru securizarea transporturilor de marfă pe calea ferată, de la încărcare şi până la punctul de destinaţie.

AGENŢII DE GARDARE FEROVIARĂ SUNT DOTAŢI ASTFEL

SERVICII DE GARDARE TRANSPORTURI CF

GALERIE FOTO

CONSECVENTA SI PROFESIONALISM

PAZA UMANA

Sedii de firme, obiective publice, economice si industriale

Resedinte particulare, imobile, birouri, scoli, licee

Magazine, depozite, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi

Concerte, spectacole, conferinte, manifestari culturale şi sportive