Cos Cumparaturi

SISTEME HIKVISION DE ULTIMA GENERATIE PENTRU SUPRAVEGHERE VIDEO SI MONITORIZARE VIDEO LA DISTANTA

PROFESIONALISM SI EXPERIENTA

Monitorizarea video este un instrument esențial pentru a asigura protecția non-stop a proprietăților, jucând un rol esențial în prevenirea riscurilor în domeniul infrastructurilor critice.

CAMERE CU TERMOVIZIUNE

CAMERE IP

SISTEME DVR / NVR

CAMERE HD ANALOGICE

STAI FARA GRIJI. DE RESTUL NE OCUPAM NOI

– Camere video de înaltă tehnologie, fabricate de cei mai renumiți producători din lume

– Utilizare pentru o gamă largă de nevoi: securitate perimetrală sau de interior, verificare în cazul alarmelor provenite de la sistemele de detecție la efracție, analiză video inteligentă

– Echipamente de înaltă rezoluție, care reprezintă cel mai bun suport în luarea rapidă a deciziilor întrucât permite colectarea, combinarea și analiza informațiilor video provenite de la mai multe surse

Sistemele de supraveghere video instalate de OSS acoperă toate zonele importante indicate de clienți și monitorizează acțiunile neobișnuite, în scopul intervenției în cunoștință de cauză a forțelor de securitate.

Soluțiile noastre pot fi adaptate unor medii ostile, incluzând camere video de înaltă rezoluție, poziționate în incinte închise (pentru zone cu potențial exploziv utilizăm incinte rezistente la explozii) și care au capacitatea de zoom și de înregistrare video pe timp de zi și de noapte.

De asemenea, instalăm camere video care sunt alimentate de panouri solare sau care pot fi instalate fără a fi necesară o infrastructură locală. În acest caz, imaginile și alarmele de la acestea sunt centralizate într-un dispecerat. Sistemul de supraveghere video poate fi conectat cu alte sisteme: control al accesului, detecție la foc și detecție la efracție.

FOLOSIM DOAR TEHNOLOGII DE ULTIMA ORA

SISTEME DE MONITORIZARE VIDEO ULTRA-PERFORMANTE DE LA HIKVISION

Viteza si timpul de reactie sunt garantate

Ne-am perfectionat tehnicile si viteza de interventie asupra oricarui intrus. Ne tinem de cuvant atunci cand garantam calitatea serviciilor noastre si acest lucru e confirmat de numarul de clienti in crestere continua.

În curând vom deschide singurul showroom de securitate din sud-estul României, unde vom avea expuse nenumărate echipamente pe care le veţi putea vedea şi testa. Este foarte important pentru beneficiar să inţeleagă caracteristicile fiecărui echipament În parte, pentru a putea Înţelege cum funcţionează un sistem de alarmă sau un sistem de supraveghere video.

SERVICII DE PAZA UMANA

GALERIE FOTO

CONSECVENTA SI PROFESIONALISM

PAZA PROTECTIE CONSTANTA

Sedii de firme, obiective publice, economice si industriale

Resedinte particulare, imobile, birouri, scoli, licee

Magazine, depozite, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi

Concerte, spectacole, conferinte, manifestari culturale şi sportive