sisteme HIKVISION de ultima generatie pentru supraveghere video si monitorizare video la distanta

PROFESIONALISM SI EXPERIENTA

Sistemele de supraveghere video sunt compuse dintr-o centrala video, camere video, sistem de inregistrare. Montarea acestor sisteme de supraveghere video se poate efectua in orice tip de locatie, putand fi reamplasate, la cerere, de cate ori este nevoie.

CAMERE CU TERMOVIZIUNE

sisteme-supraveghere-video-termoviziune

CAMERE IP

sisteme-supraveghere-video-2

SISTEME DVR / NVR

CAMERE HD ANALOGICE

sisteme-supraveghere-video-4

Stai fara griji. De restul ne ocupam noi

  • Departamentul tehnic este în continuă modernizare şi adaptat la cerinţele din piaţă.
  • Colaborăm cu cei mai importanţi furnizori şi producători de sisteme de Securitate. Vă punem la dispoziţie sisteme de detecţie şi alarmare la efracţie, sisteme de control acces, videointerfoane, interfoane, sisteme de supraveghere video, sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu.
  • Echipaje nostre de intervenţie sunt dotate cu staţii cu GPS şi buton de panică şi au acoperire naţională .
  • Folosim cele mai noi echipamente şi softuri pentru monitorizarea sistemelor de detecţie şi alarmare la efracţie şi folosim în paralel şi monitorizarea video pentru a spori nivelul de securitate şi siguranţă al beneficiarului.
  • Folosim toate echipamentele la valoarea lor maximă. Astfel eliminăm alarmele false generate de echipamente atunci când sunt montate neadecvat sitiuaţiei din teren.

Folosim doar tehnologii de ultima ora

Sisteme de monitorizare video ultra-performante de la HIKVISION

Viteza si timpul de reactie sunt garantate

Viteza si timpul de reactie sunt garantate

Ne-am perfectionat tehnicile si viteza de interventie asupra oricarui intrus. Ne tinem de cuvant atunci cand garantam calitatea serviciilor noastre si acest lucru e confirmat de numarul de clienti in crestere continua.

În curând vom deschide singurul showroom de securitate din sud-estul României, unde vom avea expuse nenumărate echipamente pe care le veţi putea vedea şi testa. Este foarte important pentru beneficiar să inţeleagă caracteristicile fiecărui echipament În parte, pentru a putea Înţelege cum funcţionează un sistem de alarmă sau un sistem de supraveghere video.

SISTEME DE ALARMA

GALERIE FOTO

consecventa si profesionalism

paza umana

Sedii de firme, obiective publice, economice si industriale

Resedinte particulare, imobile, birouri, scoli, licee

Magazine, depozite, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi

Concerte, spectacole, conferinte, manifestari culturale şi sportive

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o mai bună experiență in vizitarea site-ului. Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu modul prin care utilizăm aceste informații.